Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Суббота, 20.04.2024, 10:10

Календарь новостей

«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Захистимось від свинячого грипу
У ЛІКАРНЯХ – КАРАНТИН
З метою профілактики захворювань на каліфорнійський грип у міській та районній лікарнях запроваджено "масковий” режим. Тепер, перебуваючи на своїх робочих місцях (і – не тільки!), основні засоби індивідуального захисту носять всі працівники згаданих закладів. Крім того, без масок не впустять до стаціонару і тих громадян, котрі провідують своїх недужих родичів та знайомих.

Зрештою, в обох лікарнях обмежене і саме провідування: його позбавлена переважна частина пацієнтів, які перебувають на стаціонарному лікуванні (окрім тяжкохворих людей!). Відтепер традиційні "передачки” вони отримують через треті руки – медичних працівників. Карантин...

МАСКИ ДЛЯ МІЛІЦІЇ
Як повідомив начальник Прилуцького міськвідділу міліції Віктор Кобець, минулого вівторка усі співробітники міліції забезпечені індивідуальними засобами захисту, які було пошито із марлі.
"А от носити їх чи не носити – особиста справа моїх підлеглих. Я не маю права наказати їм робити це, можу тільки рекомендувати”, – зазначив В. Кобець.

ШИЄМ, ШИЄМ, ВИШИВАЄМ?
Працівники Прилуцького районного ГУ МНС України в Чернігівській області (простіше ка¬жучи, служби "101”) також у марлевих пов’язках, які виготовили власноруч. "Якраз шиємо, – повідомили рятувальники, коли ми звернулися до них за відповідною інформацією зранку минулої середи. – Робота не складна: загорнути марлю чи бинт у чотири шари і обшити краї... Тільки, мабуть, такі маски навряд чи згодяться, коли треба буде виїздити на гасіння пожежі. Доведеться їх скидати...”

У Прилуцькому міськрайонному відділенні юстиції – установі, де щодня перевертається немало людей – більшість працівників – теж без масок. Принаймні такою була картина у середу...

Кажуть, що в аптеках засобів захисту не докупишся. А до того, щоб самим пошити пов’язку з бинта чи марлі, руки не дійшли.

Ще один заклад, до якого заходять відвідувачі, – Прилуцький краєзнавчий музей. Як повідомила нам директор Тетяна Зоц, працівники музею з вівторка зустрічають гостей у масках або марлевих пов’язках.

Газета «Прилуччина», №80, 6 листопада 2009 року
Просмотров: 644 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Богдан Бенюк: "Не люблю слова "звєзда"! (0)
[Новости Прилук]
С сентября с глазу на глаз (1)
Ковток «джерельної» води (1)
Предотвращение несанкционированной торговли продуктами питания в неустановленных местах (0)
Родом із березня (1)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz