Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Суббота, 20.04.2024, 11:09

Календарь новостей

«  Январь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
У квітні 2009-го газета «В двух словах» святкуватиме своє 15-річчя
У квітні 2009-го газета «В двух словах» святкуватиме своє 15-річчя. Готуючись до ювілею, ми звернулися до читачів з проханням поділитися думками щодо «плюсів» та «мінусів» нашого видання.

Станіслав Петрович, розповсюджувач преси:
- «В двух словах» має багатьох постійних читачів. Вони купують газету із задоволенням. Щоправда, останнім часом попит на друковані видання значно знизився - це стосується всіх без виключення газет і журналів. Прилучани стали купувати менше преси. З відгуків, що чую від своїх покупців, зрозуміло: до газети звикли, вона подобається. Серед побажань - більше уваги приділяти Прилукам, нашим людям і підприємствам.
 
Людмила Іванівна, пенсіонерка:
- Я корінна прилучанка, тому в газеті завжди шукаю матеріали про наше місто: які події відбуваються, чим живуть городяни. Словом, люблю новини Прилук. Це насправді цікаво. А різноманітні рецепти й поради - то не моє. Зараз стільки цієї інформації, що аж в очах мерехтить. Навіщо ж іще й сторінки місцевої газети займати такими публікаціями?
 
 
Тетяна Василівна, бібліотекар-бібліограф:
- Як працівник культури, в кожній газеті я перш за все шукаю розповіді про події в своїй галузі. Тому приємно, що «В двух словах» про культуру Прилук не забуває. Хотілося б дізнаватися з газети й про книжкові новинки України та міста. Сподіваюся, це моє побажання буде враховано, і на сторінках видання з’являться публікації й про нові книжки, і про їх авторів.
 
Ольга Миколаївна, продавець:
- Газету «В двух словах» читаю усі п’ятнадцять років, з першого номера! Раніше вона мені більше подобалася, бо друкувалося більше цікавого: порад по господарству, по догляду за тваринами та городньою ділянкою. Зараз же переважна увага приділяється прилуцьким подіям, а вони в мене інтересу не викликають. Вже традиційно починаю читати «В двух словах» з останньої сторінки, з розповідей про зірок кіно та естради. Люблю й життєві історії, вірші прилуцьких поетів. Ще у газеті дуже зручна програма телебачення - найкраща за всі інші місцеві видання.

Опитування провела 
Влада СОКОЛОВА,
газета "В двух словах" Прилуки


Просмотров: 678 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
У ДОБРУ ПУТЬ! (0)
Шановні платники податків! (1)
[Новости Прилук]
С сентября с глазу на глаз (1)
Модернізації прилуцьких ЗМІ - бути!!! (1)
Майбутнє гімназистів – у руках міської влади (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz