Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Четверг, 25.04.2024, 15:44

Календарь новостей

«  Январь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Прилуцька молодь прийняла участь в засіданні клубу цікавих зустрічей “Особистість”
Музика, психологія, спорт. Ці три захоплення лягли в основу передноворічного засідання клубу цікавих зустрічей “Особистість”, що діє в Центральній міській бібліотеці ім. Л. Забашти. Відвідувачі та гості цього клубу – прилуцька молодь, непересічна й талановита. Кожен має свої хобі та здібності, кожен прагне реалізувати власні можливості на сто відсотків. Студент агротехнікуму Станіслав Скворцов не мислить себе без спорту. Він – чемпіон області з боксу, справжній зразок чоловічої мужності, адже переконаний: в житті головне – не сила, а справедливість і розум. 

Саме тому полюбляє читати, особливо книжки з психології – аби повніше пізнати себе. Ровесник Станіслава, Дмитро Ляшов у психології вже справжній фахівець. Він зізнається, що така література та заняття, що проводив по ній, допомогли позбутися багатьох комплексів, відчути впевненість у власних силах, внесли гармонію у стосунки з оточуючим світом. Якось Дмитро побачив у газеті лабіринт і вирішив… скласти свій! За одним лабіринтом був інший, а потім – ще і ще. Таке заняття захопило хлопця, стало своєрідним тренуванням розумових і психологічних здібностей. А ще (як, певно, кожен чоловік) Дмитро Ляшов небайдужий до машин. Він нерідко буває на автовиставках у Києві, шукає цікаву інформацію у пресі та Інтернеті. Тож дуже доречним для студента став подарунок ведучої “Особистості”, бібліотекаря Ніни Горбань – спеціалізований журнал по автосправі. 

Школярі Мирослав Тихоновський і Андрій Соболь у вільний час займаються музикою. Мирослав грає на кларнеті, Андрій – на акордеоні. Крім того, обоє опановують гітару під кері-вництвом вчителя й наставника Олександра Щербини. Втім учні вважають Олександра Михайловича перш за все другом. Підтвердження цьому – новий прилуцький гурт «Санчо і брати», у складі якого виступають Олександр Щербина і четверо його учнів. У виконанні колективу у міській бібліотеці пролунали іспанські мелодії – як анонс нових зустрічей, що відбудуться у клубі “Особистість” у 2009 році. 

Людмила СМИК 
Газета "В двух словах" 
м. Прилуки №2 за 08.01.09






Просмотров: 655 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
У НОВИЙ РІК – З ПІСНЯМИ Й ТАНЦЯМИ (0)
[Новости Прилук]
Вступна кампанія по-прилуцьки (0)
Міліцейська хроніка (0)
А що на «Білкозині»? (0)
7 листопада у пам’яті народній (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz