Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Четверг, 25.04.2024, 16:35

Календарь новостей

«  Декабрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Дарувати радість і надію
18 грудня у Чернігові було відзначено переможців Першого обласного конкурсу «Благодійник року» імені меценатів Тарновських. У ньому номінувалися приватні особи, представники бізнесових структур, громадські та благодійні організації. «Треба вчитися і вміти любити свою Батьківщину не тільки до глибини душі, а й до глибини своєї кишені», - казав визначний громадський діяч та меценат української культури Євген Чикаленко. Ця теза стала життєвим кредо 56-ти учасників конкурсу і 7-ми його лауреатів. У їх числі - й Почесний громадянин Прилук Юрій Коптєв, доброчинна діяльність якого відома не тільки у Прилуках, а й далеко за межами Чернігівщини. Юрія Вікторовича нагороджено дипломом «Благодійник року». 

Наша газета звернулася до мецената з кількома запитаннями: 
- Юрію Вікторовичу, ця відзнака для Вас - певний підсумок благочинної діяльності? 
- В жодному разі. Які можуть бути підсумки, коли попереду ще стільки роботи! Зізнаюся, було приємно отримати визнання від рідної землі, Чернігівщини. Але про підсумки поки що говорити дуже рано. 
- Прилучани турбуються, чи не відміняться у зв’язку зі світовою фінансовою кризою раніш заплановані проекти Юрія Коптєва, у тому числі - й реконструкція Центральної міської площі? 
- Турбуватися не потрібно. Основні плани, що були намічені, залишаються. І, думаю, спробуємо зробити ще й удвічі більше, тому що у перспективі - реалізація багатьох задумів, у тому числі є й такі, про які ще ніхто не знає. Нехай це стане приємних сюрпризом для прилучан. Ми маємо справити враження не тільки на Прилуки, а й на увесь світ. 

А вже наступного дня, на свято Миколая, у приміщенні міського Будинку культури Юрій Коптєв зустрі-чався з дітьми-сиротами, котрі перебувають під його постійною опікою. Кожен з 24-х маленьких прилучан отримав подарунок від мецената, кожен міг поділитися з ним наболілим, попросити про щось найпотаємніше. «Я не хотів би, щоб наша дружба зводилася лише до того, що я приїздив би, роздавав подарунки і повертався, - звернувся Юрій Вікторович до своїх підопічних. - Треба, щоб це була конкретна робота, щоб я міг вам допомогти, вирішити якісь проблеми... Звертайтеся, я завжди відкритий для вас!» 

Тож, завдячуючи меценату, щасливих дітей у Прилуках стане більше. І не тільки в день Святого Миколая. 

Людмила СМИК,
 Газета "В двух словах"

Просмотров: 733 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
СІМ ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИХ ЧУДЕС ПРИЛУК ВИЗНАЧЕНО (0)
Молодь матиме свій парламент (0)
Чекаємо «Чайку на ім’я Джонатан» (0)
Помогите найти папу и маму! (0)
ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz