Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Среда, 24.04.2024, 01:15

Календарь новостей

«  Декабрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Завдячуючи Олегу Ляшку «Пожспецмаш» працюватиме
Напередодні нового року актова зала заводу «Пожспецмаш» у селищі Ладан була переповнена працівниками підприємства. Вони зібралися на зустріч з депутатом Верховної Ради України (фракція БЮТ) Олегом Ляшком. Ладанчани вітали Олега Валерійовича як бажаного й очікуваного гостя, адже за час його депутатської каденції вже не однин мешканець селища відчув на собі дієву допомогу Олега Ляшка. Ось і грудневому візиту передувала конкретна справа: за сприяння народного депутата «Пожспецмашу» виділено 38 мільйонів гривень на реалізацію державних замовлень. «Щоразу на зустрічах у Ладані лунало прохання: «Зробіть так, щоб завод працював! - звернувся Олег Валерійович до робітників. - Сьогодні я приїхав відзвітувати про зроблене. Є плани й на наступний рік». 

Зайве говорити, наскільки важко в нинішніх умовах «вибити» такі кошти для одного підприємства. Але своїми діями Олег Ляшко доводить: Блок Юлії Тимошенко завжди підкріплює слова реальними ділами, завжди дотримується обіцянок. 


НА ФОТО: голова Прилуцької районної ради Ганна Кузьменко, депутат Чернігівської обласної ради Олег Авер’янов, народний депутат Олег Ляшко, директор ДП «Пожспецмаш» Анатолій Редкач на зустрічі з колективом підприємства. 

Директор ДП «Пожспецмаш» Анатолій Редкач наголосив, що, завдячуючи депутату Верховної Ради Олегу Ляшку та депутату обласної ради Олегу Авер’янову, підприємство не тільки вижило, а й почало стабільно і злагоджено працювати: «Середня зарплата по заводу зросла з 1050 до 1600 гривень; сьогодні ми забезпечені роботою щонайменше до березня, є всі матеріали для виконання спецзамовлення». 

На адресу Олега Валерійовича лунали слова подяки й найщиріших побажань. Та кожна зустріч з виборцями - це насамперед початок нових справ. Жителі Ладана просили сприяння Олега Ляшка відремонтувати місцевий міст через річку Удай. Депутат упевнено відповів: «Цей міст буде зроблено». Тож попереду - напружені трудові будні, адже депутатська робота не знає ні вихідних, ні свят. 

Олеся ШОВКУН,
газета "В двух словах"

Просмотров: 4917 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Хто бажає жити для інших, не нехтує власним життям (0)
ПЕРШИЙ ПОЧЕСНИЙ ГРОМАДЯНИН ПРИЛУК (6)
[Новости Прилук]
Вестник местной власти (0)
За все победы благодарны спонсорам (0)
Украинцам таки поднимут плату за электроэнергию? За что и спасибо! (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz