Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Четверг, 25.04.2024, 08:28

Календарь новостей

«  Декабрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
У Олега Ляшка що сказано - те зроблено
Прилуччина постійно перебуває у центрі уваги депутата Верховної Ради України (БЮТ) Олега Ляшка. Олег Валерійович щиро переймається проблемами нашого краю, які відомі депутату не з чуток: ця земля для нього рідна, тут і сьогодні мешкає мати Олега Ляшка.

Вже традиційно до Дня Святого Миколая народний депутат забезпечує солодкими подарунками дітей соціально незахищених категорій населення: сиріт, напівсиріт, інвалідів, з багатодітних сімей. От і на цьогорічного Миколая подарунки від Олега Ляшка отримають діти з округів, якими опікується народний депутат: мешканці Талалаївки, Варви, Срібного, Прилук та Прилуцького району, а також Бахмацького району, Сосниці, Коропа, Борзни. 



На фото: подарунки від Олега Ляшка невдовзі отримають діти Прилуччини 

Депутатська діяльність Олега Валерійовича не знає ні вихідних, ні свят. Так, 6 грудня - в День Збройних сил України, що прийшовся на суботу, - Олег Ляшко з робочою поїздкою прибув на Прилуччину, зустрічався з виборцями району.

Першим у маршруті було село Канівщина, де за сприяння Олега Валерійовича нещодавно завершений ремонт дороги. Цю дорогу селяни чекали 30 років. І як зазначила на зустрічі депутата з канівщинцями у місцевій школі сільський голова Ольга Кривич, мешканці були вражені, наскільки швидко і якісно робилася ця дорога. Тож на знак вдячності за такий неоціненний подарунок селяни назвали вулицю іменем Олега Ляшка, на честь тих добрих справ, що робить він для земляків. 6 грудня вулицю Олега Ляшка було урочисто відкрито.

Того ж дня депутат відвідав селище Ладан, у актовій залі ДП «Пожспецмаш» зустрічався з працівниками підприємства. Цій зустрічі теж передувала важлива подія - народний депутат від Блоку Юлії Тимошенко Олег Ляшко, заступник голови бюджетної комісії Верховної Ради, посприяв для виділення заводу 38 мільйонів гривень на виготовлення державних замовлень. «Тепер ми забезпечені роботою щонайменше до березня, - сказав директор ДП «Пожспецмаш» Анатолій Редкач, - завод житиме і працюватиме, у мешканців Ладану буде робота, зарплата, а значить - і впевненість у завтрашньому дні».

У робочій поїздці Прилуччиною Олега Ляшка супроводжували голова районної ради Ганна Кузьменко, голова районного осередку партії «Батьківщина» Світлана Яременко, депутат обласної ради Олег Авер’янов.
 
Газета „В двух словах”

Просмотров: 803 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Весенняя толока-2009: сделаем Прилуки нарядными (0)
Вивчали й узагальнювали досвід (1)
Дякуємо за милосердя (0)
ЧЕСТЬ ПРИЛУК ЗАХИЩАЛИ ТРОЄ ДІТЕЙ (0)
На позачерговій сесії міської ради (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz