Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 19.04.2024, 03:43

Календарь новостей

«  Январь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
В очікуванні Удачі
Щоб в Новому 2008-у році у вашому домі оселилися щастя і достаток, на Старий Новий рік (ви не забули?) треба запросити їх «на вогник». Цим запрошенням здавна служить різдвяний вінок. Якщо ним увінчані вхідні двері зовні, то це означає, що господарі охоче впустять до своєї оселі добрих людей і духів з подарунками. Вінок, який символізує колесо життя, плетуть із хвойних гілок (можна штучних), прикрашаючи блискучою мішурою, дзвіночками, стрічками, шишками.

Якщо ви зустрічаєте Старий Новий рік у себе вдома, придивіться до тих, хто переступив ваш поріг до настання свята. Це стосується не лише гостей, а й сусідів, листонош і т.д. Люди, які попросили у вас поради (навіть рецепт салату чи торта), стануть вашими помічниками. А той, хто сам вам щось підказав, пояснив, чогось навчив, може виявитися вашим… шефом. Зрозуміло, дану підказку не варто трактувати буквально, але дуже може бути, що людина з таким же ім’ям чи з того ж року народження допомагатиме вам долати життєві щаблі.

А тепер інша ситуація: на Старий Новий рік ви опинилися в гостях, у веселій компанії. Зверніть увагу на тих, хто знаходиться з вами за святковим столом. Особливо, якщо з одного боку біля вас сидить чоловік, а з іншого – жінка. Прикмета гласить: справа дама, то чекайте великих витрат, якщо молодий чоловік – кар’єра піде вгору, але доведеться наполегливо працювати. Коли ж жінка (дівчина) сидить зліва – рік видасться доволі спокійним, ви отримаєте спадщину або укладете вигідну угоду. Сусід зліва - чоловік? На часі – ремонт житла чи переїзд.

Багато про що може розповісти й дім. Скриплять двері? Значить, у ваше житті ввійде щось нове. Тече кран? Доведеться економити. Розсипалось сміття? Не варто ризикувати та ув’язуватись в авантюри. Будь-які проблеми з каналізацією пророкують проблеми з майном. Ваш собака не замовкає ні на хвилину або ви весь час чуєте гавкіт дворових собак? Пора проявити щедрість…

Якщо на Старий Новий рік здибаєте п’яну ватагу, знайте: вас чекають великі зміни. Коли ж зустрінуться люди добрі й веселі, рік буде ситий, але пасивний. Якщо вам вдасться втихомирити крикливих, неспокійних перехожих, доля піднесе в новому році особливий подарунок. Тож Удачі вам!

«В двух словах» №2 (720) від 10 січня 2008 року







Просмотров: 795 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
До уваги випускників шкіл та їх батьків! (0)
LEAP-2010 (0)
Наслідки економічної кризи? (0)
ОСТАННІЙ ДЗВОНИК НЕЗАБАРОМ (0)
Прилуки антитютюнові (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz