Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 19.04.2024, 20:31

Календарь новостей

«  Декабрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Щоб засохла земля ожила
7 грудня з нагоди Дня місцевого самоврядування у міському Будинку культури відбулося урочисте свято. Зі словами вітань до прилучан звернувся міський голова Юрій Беркут, Подяками міського голови були відзначені депутати міської ради, кращі працівники її відділів та управлінь.
На фото: Юрій Коптєв - Почесний громадянин м.Прилуки





На початку зібрання Юрій Беркут оголосив рішення виконкому про присвоєння звання Почесного громадянина Прилук земляку-меценату Юрію Коптєву. Під гучні аплодисменти залу Юрій Вікторович піднявся на сцену й запросив іншого Почесного громадянина Прилук - Валерія Дубіля, який отримав відзнаку кількома днями раніше, 29 листопада. Десятками розмаїтих букетів квітів прилучани висловили свою вдячність Почесним громадянам. По завершенні зіб-рання Юрій Коптєв зустрівся з журналістами у книгарні при арт-кафе «За двома зайцями». Пропонуємо читачам відповіді земляка на запитання газети «В двух словах»:

- Юрію Вікторовичу, що для Вас значить звання Почесного громадянина Прилук?

- Насамперед - це мій обов’язок зробити для міста в сотні разів більше, ніж зроблено. Тому що тут переплелося все: рідні, знайомі, друзі й рідна земля, на якій народився. А коли бачимо, що земля засихає, її потрібно зрошувати, аби вона давала плоди. Думаю, я можу зробити так, щоб засохла земля ожила.

- Які проекти плануєте втілити у місті найближчим часом?

- Крім запланованих на наступний рік (реконструкція театральної та центральної площ, реанімаційного відділення лі-карні), вже до кінця року має запрацювати комерційний проект - завод з переробки молока. Я знаю, з якою гордістю прилучани ставляться до всього, що пов’язане з їхнім містом. Тому на невеликому компактному підприємстві випускатимуться йогурт «Прилуцький», молоко, масло, сир, згодом буде налагоджено виробництво твердих сирів. Крім того, це - нові робочі місця.

Зараз проробляємо питання щодо залучення кадрів до Прилук. Щоб тут працювали фахівці, треба створити умови. На першому етапі можна викупити кілька квартир, які надавати молодим спеціалістам. На другому - будувати житло. Ми плануємо через 2 роки збудувати два будинки (120 квартир) і віддати місту, аби воно могло розпоряджатися цим житлом, залучати до Прилук кваліфіковані кадри. Таким чином вирішаться чимало проблем.
- Якими будуть нові будівлі?

- Я не бачу Прилуки в багатоповерхівках, я бачу їх в маленьких, 3-4-поверхових, будиночках. Але вони мають бути красивими. Зараз втрачена архітектура міста, а воно ж повинно мати своє обличчя. Наприклад, в Голандії всі будинки 2-3-поверхові, та кожне місто особливе. Тож проектувальники працюють над тим, щоб створити той будинок, який має бути у Прилуках. Він буде єдиним, по такій технології житло будуватиметься саме у цьому місті. Ми прагнемо якості та краси.
- Не плануєте переїхати до Прилук?

- Ні. Я планую серйозно зайнятися бізнесом в Києві. Тому що для того, щоб вирішувати прилуцькі проблеми, мені потрібно бувати тут частіше, ніж буваю зараз.
Людмила СМИК.

«В двух словах» №50 (716) від 13 грудня 2007 року




Просмотров: 901 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
СТРАЙК НА ВАТ “ПРИЛУЦЬКИЙ ЗАВОД “БІЛКОЗИН” ЗАКІНЧИВСЯ ПЕРЕМОГОЮ ПРОФСПІЛКИ (0)
Омріяні десять кілометрів (0)
Євро-2012 у Катерини Каращук (0)
До рідних джерел (1)
С ДНЕМ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА! (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz