Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Суббота, 20.04.2024, 00:47

Календарь новостей

«  Декабрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Нравится ли Вам новый вид сайта?
Всего ответов: 15

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Відкритий лист колективу КП «Прилукитепловодо-постачання» до територіальної громади міста Прилуки та депутатів міської ради
Колектив КП «Прилукитепловодопостачання» змушений звернутися до територіальної громади Прилук та депутатів міської ради з відкритим листом. Спонукала до цього стаття, надрукована в газеті «Будні» за підписом працівниці нашого підприємства Ніни Іванівни Мусієнко. Працівники «Прилукитепловодопостачання» не в силах більше терпіти брехливі нападки на директора підприємства Володимира Івановича Назіма.

Всі факти, викладені в листі до газети «Будні» стосовно діяльності директора підприємства В. І. Назіма, не відповідають дійсності. Н.І. Мусієнко в колективі ні з ким не спілкується, і, напевно, як одинокому вовку хочеться вить, так і Ніні Іванівні - писати кляузи в усі інстанції. Кожен працівник «Прилукитепловодопостачання» знає цю людину як неврівноважену і нечесну.

За словами заступника директора по збуту О.Б. Чумак, директор підприємства В.І. Назім жодних вказівок щодо «перекидання» коштів, а також списання боргу в розмірі 45,0 тисяч гривень ні О.Б. Чумак, ні Н.І. Мусієнко не давав. І ніяких брудних справ за наказом директора О.Б. Чумак не виконувала.

На відміну від Н.І. Мусієнко, директор «Прилукитепловодопостачання» В.І. Назім грамотний, освічений спеціаліст, який добре знає закони і відповідає за свої вчинки, користується повагою не тільки серед членів колективу підприємства, а й серед громади нашого міста. Діяльність Володимира Назіма нормалізує роботу всього колективу, а нападки і наклепи на його адресу викликають глибоке обурення.

Робота абонентного відділу залежить від керівника відділу: як він зможе її спланувати, організувати і спрямувати в правильне русло - таким буде й результат. Адже від результату роботи абонвідділу залежить фінансовий стан підприємства. З поверненням Н.І. Мусієнко на свою посаду цього не відбулося. Різко знизились надходження коштів від населення і обсяги реалізації наданих послуг. Висновок один: людина не здатна організовувати роботу.

І тому колективу дуже боляче читати ці брудні рядки в газеті на адресу директора та адміністрації КП «Прилукитепловодопостачання». Чому ні Н.І. Мусієнко, ні депутати міської ради не написали про В. І. Назіма як спеціаліста: скільки добрих справ він зробив для підприємства, скільки запровадив нововведень, щоб «Прилукитепловодопостачання» мало змогу ста-більно працювати, а робітники своєчасно отримувати заробітну плату, а не як раніше - раз на три місяці.

Чому людина, яка хоче і може трудитись, обливається брудом через засоби масової інформації таким горе-працівником як Н.І. Мусієнко. Та що вже казати про Н.І. Мусієнко, якщо депутати міської ради, виступаючи по телебаченню, зробили нашого директора розкрадачем майна підприємства. А чи знають депутати, скільки особистого часу після роботи, у вихідні дні проводить Володимир Іванович на поривах та аварійних роботах? Якби знали, то обов’язково сказали б хоч слово на його захист. Бо, не зважаючи ні на що, він завжди знаходиться на ліквідації складних аварій до тих пір, доки не впевниться, що роботи виконуються правильно, а споживач отримає послугу в найкоротші терміни.

Колектив «Прилукитепловодопостачання» звертається до громади міста, депутатів міської ради: не дайте загинути нашому підприємству! Кожен працівник згоден поставити свій підпис під кожним словом цього листа.

(Далі йдуть підписи 128 працівників КП «Прилукитепловодопостачання»).


«В двух словах» №50
(716) від 13 грудня 2007 року


Просмотров: 851 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
График (0)
Інвалідність молодшає (0)
ПРАВО на ІСТИНУ (0)
СІМ ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИХ ЧУДЕС ПРИЛУК ВИЗНАЧЕНО (0)
Кому отельню, кому – воду відвести. Зі всіма проблемами – на особистий прийом (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz