Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 19.04.2024, 13:22

Календарь новостей

«  Декабрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ще два почесні громадянина Прилук
Питанням про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Прилуки» та нагородження знаком міської ради «Честь і слава» займається відповідна комісія при міськраді з числа голів депутатських комісій та депутатських фракцій. До її повноважень входить розгляд кандидатів та внесення пропозицій для подальшого затвердження їх на засіданні виконавчого комітету.

Свого часу подання про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Прилуки» Юрію Коптєву на адресу комісії вніс міський голова Юрій Беркут. Але члени комісії вирішили цього року нікому з прилучан не присвоювати звання почесний громадянин міста і не вручати знаку «Честь і слава». На 29-ій позачерговій сесії міськради слухалося питання про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Прилуки» Юрію Коптєву, але рішення ухвалено не було, оскільки пропозицію підтримали 22 депутати (за необхідних для прийняття рішення 26 голосах).

Згодом голови депутатських фракцій озвучили цю думку знову. І 9 листопада комісія на черговому засіданні повернулася до питання про присвоєння звання уже двом кандидатам: меценату Юрію Коптєву та президенту благодійного Фонду «Європа» Валерію Дубілю.

Більше того, ця тема набула розголосу у городян, які стали збирати підписи у підтримку кандидата Юрія Коптєва (більше п’яти тисяч) і надсилати окремі подання від трудових колективів приватних підприємств у підтримку кандидата Валерія Дубіля, які надав на розгляд комісії депутат міської ради Олександр Козик.

Тому й був розроблений проект рішення для розгляду членам виконкому (розширене засідання за участю депутатів усіх п’яти фракцій відбулося минулого четверга). Рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Прилук» за особливий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток міста Юрію Коптєву та Валерію Дубілю було прийнято одностайним голосуванням.
«В двух словах» №48 (714)
від 29 листопада 2007 року


Просмотров: 882 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Валентина Цербе-Несина: "Самый дорогой подарок - это мой муж" (0)
Інвалідність молодшає (0)
ЧЕСТЬ ПРИЛУК ЗАХИЩАЛИ ТРОЄ ДІТЕЙ (0)
Добровільна сплата податків – правило життя (0)
Центру творчості дітей та юнацтва - 75 (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz