Прилуки ВКонтакте
Прилуки Facebook
Прилуки Google+
Написать
Пятница, 19.04.2024, 08:05

Календарь новостей

«  Ноябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Реклама

Наш опрос

Хотели бы вы жить в другом городе?
Всего ответов: 62

Погода

Облако тегов

Статистика



Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Увага! Ми – в прямій трансляції
Телекомпанія «Прилуки» була заснована у 1995 році і вже 12 років здійснює мовлення в інформаційному просторі регіону. Кількість її потенційних глядачів сягає 400 тисяч. Це – мешканці Прилук і Прилуцького району, а також навколишніх районів: Ічнянського, Варвинського, Згурівського, Яготинського, Пирятинського і навіть Гребінківського (жителі цих районів надсилають листи-замовлення у програму «Музична мозаїка»).


А для прилучан, які щовечора о 19 годині перемикають свої телевізори на 41 канал і чекають міських новин чи авторської програми улюбленого журналіста, місцеве телебачення стало просто життєвою необхідністю. І все це тому, що в телекомпанії працюють закохані у свою справу люди, творчий потенціал яких невичерпний. З камерою і мікрофоном в руках їх можна побачити скрізь, незважаючи на негоду, вихідний чи святковий день. Навіть у своє професійне свято вони не відпочиватимуть, бо знають – передач ТК “Прилуки” з нетерпінням чекають глядачі.

- Сьогодні на підприємстві трудиться 9 творчих працівників, 6 чоловік технічного персоналу та 4 обслуговуючого, - розповідає Вікторія Сак, директор телекомпанії. – Колектив невеликий, але здібний, сповнений ідей і бажання творити. Без сумніву, це відчуває кожен прилучанин, який хоча б один раз переглядав програми телекомпанії. Наш ефір – різноплановий, з урахуванням інтересів глядацької аудиторії. Зауважу, що кожен журналіст має свою авторську програму: Лариса Павленко розповідає глядачам про «Прилуки в часі», Марина Даніч є автором «Зцілення вірою», Вікторія Мрічко – «Наше здоров’я», Тамара Висоцька знайомить з талановитими дітками Прилук у програмі «Талант з дитячими очима», комунальними проблемами переймається Людмила Горбач у програмі «Комуналка». Рейтинговою програмою були і залишаються прилуцькі «Новини». Нині неабиякою популярністю у людей з активною життєвою позицією користуються «Запитай у влади» та наймолодша програма каналу «Слово депутата», яку веде головний редактор телекомпанії Ірина Павлютіна. Схвалення у глядачів отримали й «Вісник місцевої влади», «Депутатська трибуна», «Сучасне виробництво», «Жінка на тлі сучасності», «Казкова скринька» та рубрики «Актуальне інтерв’ю» і «Прилуцька думка». Популярністю упродовж 12 років користується розважальна програма «Музична мозаїка».

- Колектив невеликий, а така кількість цікавих програм! Як вам це вдається, коли встигаєте монтувати їх, адже для телебачення основний принцип роботи – оперативність?

- Наш секрет в універсальності журналістів - творчі працівники не лише займаються суто журналістською роботою. Вони працюють і ведучими програм, і дикторами, одночасно освоюючи і технічні ази. Колектив молодий, сповнений енергії. З ним не страшні ніякі випробування, нам під силу будь-які висоти.

- Нині телекомпанія забезпечує 10-12 годин ефірного мовлення. Чи планується його збільшення?

- Звичайно. Невдовзі маємо вийти на цілодобове мовлення за рахунок співпраці з центральними каналами. Для цього зроблено оновлення технічної бази, оснащено випускову студію сучасною комп’ютерною технікою. На стадії завершення придбання цифрового передавача, який розширить діапазон трансляції, що, в свою чергу, спрацює на якість відеомовлення. Усі ці зміни стали можливими лише за підтримки місцевої влади та особистого розуміння наших проблем міським головою Юрієм Беркутом. Наразі пишаємося тим, що уже два тижні працюємо у так званій прямій трансляції, за що вдячні колегам ТРК «ТІМ», які виконали монтажні роботи оптико-волоконної мережі. Щире спасибі хочемо сказати і небайдужим людям, зокрема, Ігорю Кургану та Олегу Авер’янову, які придбали в цьому році для нас дві сучасні відеокамери.

- Останнім часом приміщення, де знаходиться телекомпанія, відчутно змінилося зсередини. А от зовні не зовсім привабливе.

- Так. Як не прикро, але фінансова скрута не дозволяє одночасно провести ремонт усієї будівлі. За підтримки міської влади та за спонсорські кошти ми відремонтували дах, кабінети, студії відеозапису та монтажу. На черзі (про що, зізнаюся, мріємо не один рік!) реставрація фасаду історичної будівлі – кам’яниці садиби Скоропадських.

В переддень професійного свята редакція газети «В двух словах» шле вітання колективу телекомпанії, FM-радіостанцій та колегам з міськрайонного радіо Ніні Ткаченко і Людмилі Горбатко. Вдалих вам репортажів, цікавих зустрічей та вдячної відео-слухацької аудиторії. Ми вас слухаємо і дивимося, а ви нас читайте!


РГ «В двух словах» №46 (712)
від 15 листопада 2007 року

Просмотров: 1315 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 | |
Всего комментариев: 0
Смотрите также:
Непокоїтися нічого (0)
На «Білкозині» - навчання ЦО (0)
Предотвращение несанкционированной торговли продуктами питания в неустановленных местах (0)
Пам’яті льотчика-визволителя Володимира Терентьєва (0)
НАШІ ГЕОГРАФИ – УСІМ ГЕОГРАФАМ ГЕОГРАФИ! (0)
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]




www.priluki.at.ua © 2024 | Используются технологии uCoz